Wiki

 

Plaatselijk Informatieboek Tilburg

Bent u op zoek naar een effectief en betrouwbaar promotiemiddel voor uw bedrijf in Tilburg? Sinds 1996 publiceert Uitgeversgroep van Zwienen het Plaatselijk Informatieboek Tilburg. In het Plaatselijk Informatieboek Tilburg vindt u een uitgebreid overzicht van de adresgegevens van alle bedrijven in Tilburg. Het Plaatselijk Informatieboek Tilburg is door de jaren heen zeer populair geworden bij bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een geschikte leverancier, product of handelsnaam. Maandelijks worden we door vele bezoekers geraadpleegd.

Meer dan alleen een vermelding

Wanneer u al een vermelding heeft in het Plaatselijk Informatieboek Tilburg kunt u er voor kiezen om deze uit te breiden door middel van:

  • Een link
  • Een banner
  • Een advertentie

Het is mogelijk te betalen voor het opnemen van een vermelding met een link naar uw eigen website. Zo bent u verzekerd van meer potentiele bezoekers per dag. De kosten van een banner campagne zijn relatief laag tegenover een advertentie in traditionele media. Het bereik is groot en de campagne kan goed getarget worden voor een bepaalde doelgroep door selectief de banners in te zetten op specifieke plekken in het Plaatselijk Informatieboek Tilburg. 

Daarnaast biedt Uitgeversgroep van Zwienen u de mogelijkheid om te adverteren in het Plaatselijk Informatieboek Tilburg. Hiermee zet u uw bedrijf in de spotlights en pakt u de aandacht van vele bezoekers.

Heeft u interesse in een vermelding in het Plaatselijk Informatieboek Tilburg? Of wilt u meer informatie over de extra mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Tilburg: