Wiki

 

Digitaal Informatiebestand Tilburg

Welkom bij het Digitaal Informatiebestand Tilburg. Het Digitaal Informatiebestand Tilburg is een initiatief van Uitgeversgroep van Zwienen en dé site voor het zoeken naar leveranciers van producten en diensten. Zowel consumenten als bedrijven kunnen gemakkelijk, snel een voordelig alle adresgegevens vinden. 

In navolging van de Plaatselijke Informatieboeken welke Uitgeversgroep Van Zwienen al sinds 1996 uitgeeft in 27 gemeentes, hebben wij om onze klanten nog meer service te kunnen bieden ons grote informatiebestand gepubliceerd op Internet. Tot aan vandaag de dag staat het Digitaal Informatiebestand Tilburg bekend als een krachtige zoekmachine voor het vinden van bedrijven, instellingen en gemeenten binnen diverse branches. U kunt hier eenvoudig zoeken op:

Naam
Plaats
Branche

Promoot uw bedrijf

Uitgeversgroep van Zwienen biedt uw bedrijf de mogelijkheid tot extra publiciteit om de aandacht te trekken bij uw doelgroep. U heeft keuze uit:

De naam en het adres van uw onderneming
Alle mobiele en vaste telefoon- en faxnummers
Uw emailadres en/of website, incl. directe doorklik
Een banner campagne
Een uitgebreide advertentie 

Wilt u ook profiteren van het succes van het Digitaal Informatiebestand Tilburg? Bel dan voor het opgeven van uw vermelding of voor meer informatie over onze scherpe tarieven. 

Wilt u informatie over andere vormen van online marketing? Kijk dan op www.zwienen.nl 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Tilburg: